Η Άβα Γαλανοπούλου αποκαλύπτει: “Η μαμά μου δεν ήθελε ούτε να το ακούσει ότι είχα μπει στη Δραματική”

Η Άβα Γαλανοπούλου αποκαλύπτει: “Η μαμά μου δεν ήθελε ούτε να το ακούσει ότι είχα μπει στη Δραματική”

Η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για την αρχή της καριέρας της και την αρνητική αντίδραση της μητέρας της, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Αποκάλυψε ότι η μητέρα της αρνούνταν να δει την κόρη της στο θέατρο, παρόλο που είχαν βγει εισιτήρια για να την παρακολουθήσει. “Το ταξίδι μου ξεκίνησε στο πανεπιστήμιο, στη Φιλοσοφική, όταν γνώρισα δύο πολύ ιδιαίτερα παιδιά, τον Ρήγα και τον Πετρόπουλο. Οι συνάδερφοί της μητέρας της, ωστόσο, την υποστήριξαν πολύ, ακόμα και όταν εκείνη πρωταγωνίστησε σε σειρές. “Το αστείο είναι ότι πριν να φύγει από τη ζωή – όταν είχε ξεσπάσει ο κορωνοϊός – η μαμά μου με ρωτούσε, η χρυσή μου, με αγωνία: “Δεν θα δουλέψεις κάπου;”.

Μάχη με την αντίδραση της μητέρας της

Η Άβα Γαλανοπούλου δεν είχε αποκαλύψει στους γονείς της την επιλογή της να γίνει ηθοποιός και το γεγονός ότι είχε εισαχθεί στη Σχολή Δραματικής Τέχνης. “Όταν το έμαθαν οι γονείς μου έγινε της κακομοίρας, η μαμά μου δεν ήθελε ούτε να το ακούσει, ήταν αρκετά αυστηρή”, αναφέρει. Παρά την αντίδραση της μητέρας της, η Άβα συνέχισε την καριέρα της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η ιστορία της υπογραμμίζει την αντίδραση που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος όταν ακολουθεί τα όνειρά του, αλλά και τη σημασία της υποστήριξης από τους αγαπημένους στις δύσκολες στιγμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ