Άρης Σοϊλέδης: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram μετά τις φήμες για την προσωπική του ζωή – “Θέλω να τοποθετηθώ…”

Άρης Σοϊλέδης: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram μετά τις φήμες για την προσωπική του ζωή – “Θέλω να τοποθετηθώ…”

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που αφορούν την προσωπική ζωή του Άρη Σοϊλέδη, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με μια γοητευτική κοπέλα στο θέατρο, η οποία φημολογείται ότι είναι η νέα του σύντροφος.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα λέγονται για την προσωπική του ζωή.

oϊλέδης: Η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά – Το όνομα & το επάγγελμά της

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ