Γιώργος Μαρίνος: Απογοητευμένος από τη δημοσίευση φωτογραφίας στον οίκο ευγηρίας

Γιώργος Μαρίνος: Απογοητευμένος από τη δημοσίευση φωτογραφίας στον οίκο ευγηρίας

Η αντίδραση του Γιώργου Μαρίνου στην δημοσίευση μιας φωτογραφίας του σε ευγηρίας οίκο προκάλεσε σάλο. Το σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα!” στο MEGA, με τον Πάνο Κατσαρίδη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή του παρουσιαστή που έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα εδώ και χρόνια. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, που εξέφρασε αναστάτωση για την δημοσίευση, το χαρακτήρισε απαράδεκτο.

Ο Μπιμπίλας τονίζοντας το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και τη σεβασμένη του επιθυμία, εξέφρασε ανησυχίες για την παραβίαση της ιδιωτικότητας του Μαρίνου. Τα λεγόμενά του ανέδειξαν πως η δημοσίευση της φωτογραφίας δεν ήταν δεοντολογική.

Τηλεθέαση ορόσημο για το MEGA

Σε άλλα θέματα, ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε οίκο φροντίδας ηλικιωμένων, με συνεχή συντροφιά από φίλους και συγγενείς. Ο Βασίλης Θωμάκος, κολλητός του, μαρτυρά τη θετική του διάθεση και την αγάπη που εκφράζει μέσα από το τραγούδι και τις καθημερινές δραστηριότητές του. Η εσωτερική του ομορφιά αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό που επισημάνθηκε από συνεργάτες και φίλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ