Γάμος Βανδή – Μπισμπίκης: Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει για το μονόπετρο

Γάμος Βανδή – Μπισμπίκης: Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει για το μονόπετρο

Ένα απόσπασμα για τον γάμο της Βανδής με το Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο αεροδρόμιο όπου ένας δημοσιογράφος της ζήτησε εάν έλαβε μονόπετρο από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 1η Απριλίου, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει για το ενδεχόμενο της πρότασης γάμου. Αντί να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τα νέα, προχώρησε παράλειψη του δημοσιογράφου και συνέχισε τη ζωή της.

Το ερώτημα αφορούσε ένα βίντεο που κοινοποίησε πρόσφατα η τραγουδίστρια από ένα ταξίδι της στη Ρώμη με τον σύντροφό της. Στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok, φαίνονται αγκαλιασμένοι και προκαλούν σχόλια για το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της, μερικοί υποθέτοντας πως ετοιμάζονται για γάμο.

Η ευχή της τραγουδίστριας για έναν καλό μήνα

Την πρωία της 1ης Απριλίου, η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram ευχόμενη καλό μήνα στους ακόλουθούς της. Με ένα μαύρο κολάν και αθλητικό τοπ, ποζάρει μπροστά σε καθρέφτη και καλύπτει ένα μάτι με το χέρι της. Στη λεζάντα γράφει: “Καλημέρα αγαπημένοι μου! Ας είναι ο Απρίλης μας όμορφος γεμάτος αγάπη, υγεία, θετική σκέψη και ευγνωμοσύνη! Καλό μήνα!”

vandi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ