Ελένη Μενεγάκη – διατροφή: Οι λόγοι που η παρουσιάστρια δεν τηρεί τη δίαιτά της

Ελένη Μενεγάκη – διατροφή: Οι λόγοι που η παρουσιάστρια δεν τηρεί τη δίαιτά της

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μια μικρή παρέκκλιση από τη δίαιτά της, δήλωσε τούτο παραδεχόμενη πως άξιζε τον κόπο

Παρότι η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να ακολουθεί μια δίαιτα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή της, σήμερα, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, έκανε μια μικρή παύση. Το παρελθόν ενέπνευσε την ενέργεια της, καθώς επιλάβθηκε ένα μπολ με μπεζέδες, τα οποία ετοίμασε ο pastry chef που επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής “Ελένη”. H παρουσιάστρια πήρε ένα από αυτά και δήλωσε: “Ας κάνω ένα κρατς, δεν έχει σημασία, δεν φαίνεται…”. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Η πείνα μου, η ανυπομονησία για γεύσεις που έχω περιορίσει, και το εξαιρετικό χαρμάνι μανταρινιού με έκαναν απλά να παραδεχτώ πως άξιζε τον κόπο” αναφέροντας την απόλαυσή της.

Δείτε το βίντεο

Η δίαιτα που ξεκίνησε τον Νοέμβριο

Τον περασμένο Νοέμβριο, υποδέχθηκε στο πλατό την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, μίλησε για τη δίαιτα που ακολουθεί και το γεύμα που είχε καταναλώσει την προηγούμενη βραδιά. “Ξεκίνησα από χθες μια μικρή αποτοξίνωση. Χωρίς να έχω σκοπό να επεκτείνω την δίαιτά μου μέχρι τις γιορτές, αφού αισθάνθηκα πως υπερέβηκα τα όριά μου. Στόχος μου είναι να χάσω λίγα κιλά, για να μην αναγκαστώ να αφήσω τα κουμπιά των ρούχων μου” ανέφερε.

Συνέχισε, λέγοντας: “Χθες το βράδυ, δάκρυσα καθώς έφαγα μια τεράστια ποσότητα σαλάτας. Γι’αυτό σας έχω προειδοποιήσει όλους: αν παρατηρήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, να μου θυμίσετε τον στόχο μου. Αν με αφήσετε νηστική το βράδυ, θα καταναλώσω ακόμα και τα φύλλα των βιβλίων μου. Έτσι αντιδρώ όταν παρατηρώ ότι παραπέφτω από τους στόχους μου. Τώρα έχω βρει την χοντρή παραφορά μου. Όταν φαίνομαι ανάλαφρη, είμαι ευδιάθετη. Σήμερα το πρωί, θυμήθηκα τον παππού μου, το Γιώργο. Έβρασα ένα αυγό και το κόψιμο μου. Ξερίζωσα όλα τα αρώματα για να ικανοποιήσω την πείνα μου”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ