Σοκ στις Σέρρες: 14χρονη θύμα βιασμού – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Σοκ στις Σέρρες: 14χρονη θύμα βιασμού – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η 14χρονη κοπέλα στις Σέρρες βίωσε έναν εφιάλτη μετά από καυγά με τον σύντροφο της μητέρας της τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα. Αυτή η κατάσταση οδήγησε στην αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησής της τα τελευταία 7 χρόνια, καθώς και των βιασμών που υπέστη τα τελευταία δύο χρόνια. Ο 34χρονος ύποπτος, που είχε σχέση με τη μητέρα της για 10 χρόνια και την ανήλικη κόρη της, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα υπό τις κατηγορίες του βιασμού.

Η κατάσταση εκτιμάται ότι παρουσιαζόταν από την ηλικία των 7 ετών ως το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής του 2024, με τον 34χρονο να δρα προκλητικά επί σειρά ετών, εκδηλώνοντας σεξουαλική συμπεριφορά ακόμη και βιαιότητα. Μετά το συμβάν, το θύμα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και μεταφέρθηκε για περαιτέρω εξέταση στη Θεσσαλονίκη.

Συλλήψεις και κατηγορίες

Ο 34χρονος ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία των Σερρών, η οποία ερευνά τις παραβάσεις νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παραβίασης του απορρήτου, παράνομης πρόσβασης σε δεδομένα, κατάχρησης ανηλίκων και βιασμού. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα του περιστατικού και τη συγκέντρωση περισσότερων αποδεικτικών στοιχείων.

SKIA 5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ