Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που μαθαίνει για την εγκυμοσύνη με τον Dj Stephan

Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που μαθαίνει για την εγκυμοσύνη με τον Dj Stephan

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan περιμένουν ενθουσιασμένοι το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μοιράζεται τη χαρά της με τους φίλους της στα social media. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, είναι η στιγμή που η ίδια και ο σύντροφός της μαθαίνουν για τη θετική εγκυμοσύνη. Ο Dj Stephan δείχνει τεράστια χαρά για την είδηση.

Στη λεζάντα, γράφει: «Πώς φτάσαμε στον 5ο μήνα! Λίγο έμεινε! 😅 Είμαστε κόμικ σπίτι παιδιά 🤩. Το θαύμα ξεκίνησε την ημέρα των γενεθλίων μου στις 25 Νοεμβρίου 2023!».

Η δύσκολη διαδρομή πριν τη χαρά

Σε μια συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Έλενα Τσαγκρινού μοιράζεται την προσωπική της ιστορία για την εγκυμοσύνη και την απώλεια που είχε υποστεί παλαιότερα. Μιλά για τη συγκινητική στιγμή που έμαθε για την εγκυμοσύνη και τη δυσκολία που αντιμετώπισε πριν φτάσει στην τρέχουσα χαρά.

Η Έλενα Τσαγκρινού εκφράζει την επιθυμία της να είναι μια υπεύθυνη μητέρα και να μεγαλώσει το παιδί της με αγάπη και σεβασμό. Επίσης, αναφέρει τα σχέδιά της για το γάμο και τη βάφτιση με τον Dj Stephan.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ