Δεσμεύονται τα χρήματά μου από πνευματικά δικαιώματα, αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος – Σεφερλής

Δεσμεύονται τα χρήματά μου από πνευματικά δικαιώματα, αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος – Σεφερλής

Ο Γιώργος Λαμπάτος δυσκολεύεται οικονομικά να ανταποδώσει τα 12.000 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, λόγω μιας δικαστικής διαμάχης τους το 2022. Στην εκπομπή «Τ-Live» εξήγησε πως παρότι δεν διαθέτει περιουσιακά στοιχεία, τα χρήματά του δεσμεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο, και ότι αυτά πηγάζουν κατ’ ευθείαν στον Σεφερλή λόγω δικαστικής απόφασης.

«Δεν έχει εισπραχθεί κανένα ποσό από τον Μάρκο Σεφερλή»

Στην ίδια μέρα, ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποπληρωθεί κάποιο ποσό στον Μάρκο Σεφερλή, και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε δημόσια έκκληση στον παραγωγό να χαρίσει τα χρήματα στον Λαμπάτο. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του παρουσιαστή, Τάσο Τεργιάκη, δεν έχει εισπραχθεί κανένα ποσό από τον Μάρκο Σεφερλή.

«Έκανα λάθος με τον Μάρκο Σεφερλή»

Ο Λαμπάτος ανέφερε επιπλέον ότι έκανε λάθος όταν κατηγορούσε τον Σεφερλή για πραγματικό ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ηλίας του 16ου», απολογούμενος για τη συμπεριφορά του και ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση.

seferlis

Η δικαστική διαμάχη

Η διαμάχη αφορούσε την παράσταση «Ηλίας του 16ου» και τις κατηγορίες του Λαμπάτου για ξυλοδαρμό, οδηγώντας σε νομικές αποφάσεις υπέρ του Σεφερλή και σε αποζημίωση προς αυτόν. Το δικαστήριο προειδοποίησε τον Λαμπάτο να καταβάλει ποσά αν υποστηρίξει ξανά καταγγελίες που έχουν ήδη κριθεί ως παραπλανητικές.

labatos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ