Χαμός μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα στην εκπομπή “Πρωινό”

Χαμός μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα στην εκπομπή “Πρωινό”

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα έπιασαν κόντρα στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό”. Η σύγκρουση προέκυψε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δράμας σχετικά με το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την Φωτεινή Πετρογιάννη να εκφράζει την άποψή της, δηλώνοντας: “Είναι σκληρό να σκεφτόμαστε ότι ένα ζευγάρι θέλει να βγάλει το αναπόσπαστο του στοιχείο πάνω σε ένα παιδί που δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια”.

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε, αναφέροντας: “Είναι αυστηρή σκέψη. Υπάρχουν άνθρωποι που υιοθετούν ένα σκυλάκι και το αντιμετωπίζουν σαν παιδί. Αυτό όμως δεν είναι δυνατό. Το ζώο δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα παιδί. Δεν αποτελεί μέλος της οικογένειας”.

Η Άρια Καλύβα επενέβη, ρωτώντας τον Γιώργο Λιάγκα: “Γιατί έχεις το σκυλάκι μέσα στο σπίτι σου; Φυσικά και αποτελεί μέλος της οικογένειάς σου. Πώς τον βλέπεις; Ως αντικείμενο, τσαντάκι, αξεσουάρ;”

Ο Γιώργος Λιάγκας ανταπάντησε: “Αμφισβητείς το πόσο αγαπώ το σκυλί μου; Είναι άνθρωπος το σκυλί; Δεν μπορούμε να μπερδεύουμε τα πάντα. Τα συναισθήματα δεν πρέπει να συγχέονται με υπερβολικές εκφράσεις, που κατά τη γνώμη μου δημιουργούν προβλήματα. Δεν μπορούμε να ανακατέψουμε τα όρια του τι αποτελεί μέλος της οικογένειας”.

Η Άρια Καλύβα συμπλήρωσε, λέγοντας: “Υιοθέτησες το ζώο για να του προσφέρεις αγάπη, Γιώργο. Δεν αμφισβητεί κανείς την αγάπη. Πρέπει να ξανασκεφτείς αυτά που λες”.

Τελικά, ο καβγάς αναζωπυρώθηκε ακόμη περισσότερο, με τους δυο παρουσιαστές να εκφράζουν αντιδιαμαρτυρίες και να αλληλοεπικρίνονται, με αφορμή τη συζήτηση για τα ζώα και την οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ