Χαϊκάλης αμυνόμενος τη Χριστίνα Λαμπίρη για το κείμενο του Μουρατίδη που θιγεί την κόρη της

Χαϊκάλης αμυνόμενος τη Χριστίνα Λαμπίρη για το κείμενο του Μουρατίδη που θιγεί την κόρη της

Το κείμενο του Νίκου Μουρατίδη για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της προκάλεσε αντιδράσεις λόγω της επίθεσής του προς την κόρη της παρουσιάστριας. Ο Παύλος Χαϊκάλης, φίλος και κουμπάρος της Χριστίνας Λαμπίρης, αντέδρασε εναντίον του κειμένου του Μουρατίδη, δηλώνοντας πως δεν ισχύει αυτό που αναφέρει και χαρακτηρίζοντας τη δήλωσή του ως απαράδεκτη και ανόητη. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν έχει προβλήματα ούτε με την τεκνοθεσία, ούτε με ομοφυλοφιλικές σχέσεις, και κάλεσε τους ανθρώπους να σταματήσουν τις επιθέσεις και τις υβριστικές δηλώσεις εναντίον των ανθρώπων.

Περιεχόμενα του κειμένου του Μουρατίδη

Στο κείμενο του, ο Νίκος Μουρατίδης εξέφρασε την άποψή του για την τεκνοθεσία, αναφερόμενος στη δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη για το θέμα των ομοφύλων ζευγαριών. Παρέθεσε τη δήλωση της παρουσιάστριας και σχολίασε πως οι κοινωνιολόγοι εκφράζουν την άποψή τους και επισήμανε τη συζήτηση γύρω από την τεκνοθεσία. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της τηλεόρασης και της ενασχόλησής τους με αυτή.

Κείμενο της Χριστίνας Λαμπίρη για ομοφυλοφιλικές σχέσεις και την τεκνοθεσία

Τις απόψεις της παρουσιάστριας είχε αναφέρει προηγουμένως η Χριστίνα Λαμπίρη, εξηγώντας πως είναι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, όμως εξέφρασε επίσης αντιφατική άποψη για την τεκνοθεσία. Τέλος, αποκάλυψε την ενασχόλησή της με την τηλεόραση και αποκάλυψε τη δραστηριότητά της ως προτείνεταιρά της τότε.

Η προπαραγωγή αυτού του άρθρου έγινε με βάση τις πηγές:Iefimerida.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ