Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά χωρίζουν μετά από επτά χρόνια σχέσης

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά χωρίζουν μετά από επτά χρόνια σχέσης

Η σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά φαίνεται πως έχει φτάσει σε αδιέξοδο, με τα σύννεφα του χωρισμού να επικρατούν. Σύμφωνα με αναφορές, το ζευγάρι έχει χωρίσει και αν και υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης στο μέλλον, οι δρόμοι τους πλέον χωρίζουν. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Κώστα Φραγκολιά, που θα ήταν κουμπάρος του ζευγαριού, στην εκπομπή Happy Day που παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Μαρία Αντωνά, αφού επέστρεψε από το Survivor, είχε παραδεχτεί πόσο της έλειψε ο σύντροφός της, αλλά φαίνεται πως η σχέση τους δεν κατάφερε να αντέξει τις πιέσεις. Τα σήματα της κρίσης στη σχέση έγιναν ορατά, με την απόφασή τους να σταματήσουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram και να κατεβάσουν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

antona

Ο χωρισμός έχει πραγματοποιηθεί με διακριτικότητα και αρμονία, χωρίς κάποια διαμάχη. Και οι δύο φαίνεται πως έχουν διατηρήσει την ψυχραιμία τους, παρά τη δύσκολη κατάσταση. Η είδηση έχει προκαλέσει αίσθηση στο κοινό, που παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του διάσημου ζευγαριού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ