Άγγελος Μπράτης: Η ίση φορολογία για όλους θα έπρεπε να συνοδεύεται και από ίσα δικαιώματα

Άγγελος Μπράτης: Η ίση φορολογία για όλους θα έπρεπε να συνοδεύεται και από ίσα δικαιώματα

Σε μία συνέντευξή του, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τη νομοθετική πρόταση που αφορά στην αναγνώριση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την υιοθεσία. Σχολιάζοντας το θέμα, δήλωσε: «Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ανάλογο τρόπο».

Συνέχισε τονίζοντας: «Όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν ίσα δικαιώματα, όχι μόνο ισάξιες υποχρεώσεις. Εγώ, ως γκέι άτομο, πληρώνω την ίδια φορολογία με έναν ετερόφυλο άνδρα. Θα έπρεπε, λοιπόν, να απολαμβάνω τα ίδια δικαιώματα. Είναι δικαιολογημένη η απαίτηση της κυρίας Ακρίτα για την παραίτηση του κυρίου Βορίδη και τη συμμερίζομαι».

Τέλος, αναφορικά με τις απόψεις που θεωρούνται “συντηρητικές”, εξέφρασε: «Είναι θετικό να έχουν άποψη οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά θα έπρεπε να την διατηρούν στον περιορισμένο τους κύκλο και να μην επιβάλλουν τις απόψεις τους σε άλλους. Ο πολιτισμός δεν προχωράει μπροστά με τέτοιες αντιλήψεις. Αυτές τις απόψεις τις εκφράζει κανείς μόνο για να επιβεβαιώσει τον εαυτό του και τους φίλους του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ