Άγγελος Μπράτης: Δεν θα ήθελα ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες

Άγγελος Μπράτης: Δεν θα ήθελα ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τις προτιμήσεις του σε σχέση με τον ιδανικό σύντροφο και αποκάλυψε πως αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερος και περιμένει την άνοιξη. Τα σχόλια του ήρθαν στο πλαίσιο ενός συνεντεύξεων στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”.

Περιγράφοντας την προσωπική του εμπειρία με τον έρωτα, ανέφερε πως τον αντιλαμβάνεται ως ένα είδος μάχης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “Είναι μία μου και μία σου, δεν είναι αγάπη”. Επίσης αναφέρθηκε στην αποδοχή της απόρριψης, αναφέροντας πως καταφεύγει στην παρέα των φίλων για να ξεπεράσει ανάλογες καταστάσεις. Όσον αφορά στις προτιμήσεις του σε σχέση με την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου του, δήλωσε ότι τον προτιμά φυσικό, χωρίς ξυρισμένες γάμπες δηλαδή, εκφράζοντας την αγάπη του για τις τρίχες. Τέλος, αποκάλυψε πως ο ίδιος δυσκολεύεται στο φλερτ, επειδή αισθάνεται ότι οι άλλοι τον προσεγγίζουν λόγω της τηλεοπτικής του παρουσίας.

Υποστήριξε επίσης πως ψάχνει μια σχέση που θα είναι βαθιά και αληθινή. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της απιστίας, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να δείξει το κινητό του σε άλλον, επειδή δεν έχει κάτι να κρύψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ