Αναταραχή στην εκπομπή “Πρωινό” για τον Πάνο Βλάχο – “Η λογοκρισία πέρασε, εκθέτετε έναν άνθρωπο”

Αναταραχή στην εκπομπή “Πρωινό” για τον Πάνο Βλάχο – “Η λογοκρισία πέρασε, εκθέτετε έναν άνθρωπο”

Η ένταση ανέβηκε στην εκπομπή “Πρωινό”, όταν ο Χάρης Τζωρτζάκης διατύπωσε την άποψή του για τον Πάνο Βλάχο, προκαλώντας σάλο. Ο Πάνος Βλάχος έχει προκαλέσει αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση βίντεο όπου καταγράφεται να τραγουδά ένα τραγούδι με προκλητικό στίχο. Σχετικά, δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει να εκφράζει τις πεποιθήσεις του και τονίζει ότι “ό,τι γράφω είναι κόντρα στη βία”. Ωστόσο, σε πρόσφατη εμφάνισή του, άρνησε να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι παρά τις αιτήσεις του κοινού του, με τον Χάρη Τζωρτζάκη να σχολιάζει πως “η λογοκρισία πέρασε”.

Χάρης Τζωρτζάκης: “Πείτε μας τι άλλο απαγορεύεται για να ξέρουν οι καλλιτέχνες ποια τραγούδια θα λένε”

Ο Τζωρτζάκης αντέδρασε στη λογοκρισία, επικρίνοντας το γεγονός ότι απαγορεύονται οι λέξεις σε τραγούδια και αναρωτιέται τι άλλο θα απαγορευθεί στους καλλιτέχνες. Κατακρίνει τις παρεμβάσεις στην τέχνη και την ανάγκη να ορίζονται ποιοι στίχοι είναι επιτρεπτοί. Η συζήτηση στην εκπομπή άρχισε να ένταση, με τον Γιώργο Λιάγκα να επικοινωνεί για να επισύρει την προσοχή.

“Η λογοκρισία πέρασε”

Ο διάλογος συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους, με αμφισβήτηση της αντικειμενικότητας και επίθεση στην προσωπική ζωή του καλλιτέχνη. Ο Τζωρτζάκης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά ως απαράδεκτη και αισχρή, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα του καλλιτέχνη να έχει την ιδιωτική ζωή του. Η τριβή συνεχίστηκε, ενώ οι αντιδράσεις στην εκπομπή αυξήθηκαν.

Snapinsta.app 346503014 787679546367589 4629352672830548313 n 1080 1 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ