Άκης Σακελλαρίου: Η υγεία είναι προτεραιότητα και πρέπει να αξιοποιούμε κάθε στιγμή της ζωής μας

Άκης Σακελλαρίου: Η υγεία είναι προτεραιότητα και πρέπει να αξιοποιούμε κάθε στιγμή της ζωής μας

Ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου μίλησε πρόσφατα για μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και τις σκέψεις που του προκάλεσε αυτή η εμπειρία. Σε μια συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Άκης Σακελλαρίου αποκάλυψε ότι κατά την τελευταία παράσταση του «Mamma Mia!», αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισε να παίξει κανονικά. Μετά από ένα τηλεφώνημα στο ιατρικό προσωπικό, το οποίο σώθηκε την κατάστασή του, ο ηθοποιός κατάλαβε ότι η ζωή μας είναι περιορισμένη και ότι πρέπει να αξιοποιούμε κάθε στιγμή της με τον καλύτερο τρόπο. “Ας αιχμαλωτίσουμε τη ζωή και ας μην την αφήνουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη”, είπε ο Άκης Σακελλαρίου.

Για ένα άλλο περιστατικό, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στην Πάτρα, όπου είχε πυρετό 40 βαθμών, ο ηθοποιός δήλωσε ότι παρόλο που ήταν ήδη αργά, αποφάσισε να παίξει στη σκηνή. Αν αργούσε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, η κατάστασή του θα ήταν αναστρέψιμη. Μετά από αυτή την εμπειρία, ο Άκης Σακελλαρίου κατάλαβε ότι πρέπει να αξιοποιούμε κάθε στιγμή της ζωής μας. Παρόλο που επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό της ζωής του, πάντα θα χαρακτηρίζεται από αυτή την εμπειρία και δηλώνει ότι πλέον δεν θα επιτρέψει στα προβλήματα και το άγχος να επηρεάσουν τη ζωή του.

Μετά από όλη αυτή την πείρα, ο Άκης Σακελλαρίου είναι πεπεισμένος ότι πρέπει να αποδίδουμε την προσοχή μας σε αυτά που πραγματικά μετράνε στη ζωή μας και να μην αφήνουμε το άγχος και το άγχος να μας επηρεάζουν. “Υπόσχομαι να ζω τη ζωή μου με χαλαρότητα και να μην επιτρέπω σε μικρά προβλήματα να με προβληματίζουν. Μετά από αυτή την εμπειρία, κατάλαβα ότι το σημαντικότερο είναι να είσαι ευτυχισμένος και να απολαμβάνεις τη ζωή. Αυτή η εμπειρία θα μείνει μαζί μου για πάντα” δήλωσε ο Άκης Σακελλαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ