Ρωσία: Συλλήψη Κανίβαλου που Δήλωσε «Είχα Συμφωνία με τον Διάβολο»

Ρωσία: Συλλήψη Κανίβαλου που Δήλωσε «Είχα Συμφωνία με τον Διάβολο»

Η σύλληψη ενός κανίβαλου στη Ρωσία έχει προκαλέσει σοκ, καθώς ο άνδρας αυτός δολοφόνησε έναν συνταξιούχο και κατόπιν τροφοδότησε την καρδιά του. Πρόκειται για τον 47χρονο Erkinzhon Abdurakhmanov, πρώην στρατιωτικό. Σύμφωνα με τις καταθέσεις του, σκοπευε να θεραπεύσει τα δικά του προβλήματα καρδιάς μέσω αυτής της απάνθρωπης πράξης, έχοντας προηγουμένως κάνει «συμφωνία με τον διάβολο».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Kuyurgazinsky της ρωσικής περιφέρειας Bashkortostan, όπου ο Abdurakhmanov επιτέθηκε με τσεκούρι σε 65χρονο συνταξιούχο. Έπειτα αφαίρεσε την καρδιά του και την κατανάλωσε σε μια στάση λεωφορείου, περιμένοντας. Ο κανίβαλος δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο διάβολος του υπόσχεθε ότι με αυτόν τον τρόπο το θύμα θα μπει στον παράδεισο, καθώς και πως και ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τον ίδιο δαίμονα.

Ακόμα, ο κανίβαλος αυτός συνελήφθη αργότερα καθώς είχε κλέψει αλκοόλ από ένα κατάστημα. Οι αρχές κλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έλαβαν μέτρα σύλληψης. Ο Abdurakhmanov ομολόγησε λεπτομερώς την εγκληματική του πράξη, ενώ έχει ήδη αποκτήσει παιδί και εργάζεται ως οικοδόμος. Η μητέρα του αναφέρει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του, αποκαλύπτοντας την ανησυχία της.

Άλλη Σοκαριστική Υπόθεση στη Ρωσία

Όχι μια, αλλά δύο σοκαριστικές υποθέσεις συγκλόνισαν τη χώρα τον τελευταίο καιρό. Ένα ζευγάρι, ο Dmitry και η Natalia Baksheev, συνελήφθησαν το 2017 καθώς κατηγορούνταν για δολοφονία και κανιβαλισμό ανθρώπων στην πόλη Κρασνοντάρ. Η έρευνα στο διαμέρισμά τους αποκάλυψε φωτογραφικό υλικό που τους έδειχνε να καταναλώνουν τα θύματά τους, ακόμα και σαρκώματα από ανθρώπινα σώματα.

Το ζευγάρι αναγνώρισε τις πράξεις τους και δήλωσε ότι είχαν φάει περισσότερα από 30 άτομα εντός 18 ετών. Η Natalia καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έως 15 ετών, ενώ ο Dmitry βρίσκεται υπό κράτηση σε ασφαλές ψυχιατρικό ίδρυμα λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ