Ξανθόπουλος: Νέες εικόνες από το τροχαίο με τραγικά αποτελέσματα

Ξανθόπουλος: Νέες εικόνες από το τροχαίο με τραγικά αποτελέσματα

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα για το μοιραίο τροχαίο όπου ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, καταλήγοντας στο θάνατο ενός 19χρονου και στον σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου νέου. Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που παρουσίασε το κανάλι Alpha κατέγραψε τη στιγμή που ο Ξανθόπουλος προσπερνούσε ένα γκρι όχημα και μετέβαινε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ το άλλο αυτοκίνητο με τους δύο 19χρονους επιβάτες πλησίαζε. Το ρολόι έδειχνε 5:13:47, λίγα δευτερόλεπτα πριν την τραγική σύγκρουση, με τους νέους να κατευθύνονται στη δουλειά τους.

Εικόνες από τηλεοπτικό σταθμό δείχνουν τα αυτοκίνητα να έχουν μετατραπεί σε αμόρφωτες μάζες μετά το τροχαίο. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Το άσπρο αυτοκίνητο είχε σχεδόν καταστραφεί. Το άλλο ήταν ανάποδα με τη μούρη προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα υπήρχαν δύο πυροσβέστες που προσπαθούσαν να ελευθερώσουν τους επιβάτες». Ο οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου και ο Ξανθόπουλος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

“Προσπάθησε να αποφύγει το Stop”

Η αρχική μαρτυρία αναφέρει ότι: «Ένα αυτοκίνητο εμφανίστηκε από το Stop. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα, κτυπώντας ένα άλλο αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, ένας από τους οποίους απεβίωσε. Ο Γιάννης δεν ήταν υπερβολικά γρήγορος, κινούταν περίπου στα 50 χλμ. Δεν ήταν τύπος που οδηγούσε άγρια. Μετά τη σύγκρουση εξαφανίστηκε. Τώρα τον αναζητούμε» ανέφερε ένας γνωστός του Ξανθόπουλου.

Ξανθόπουλος: Κλάματα από τον πατέρα του

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε για την κατάσταση του γιου του, μετά το τροχαίο όπου συμμετείχε και ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου. Ο πατέρας τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και κατά την αναφορά του στον θάνατο του 19χρονου, τα λόγια του συνοδεύτηκαν από κλάματα. Για τον γιο του ανέφερε: «Ο μικρός είναι καλά, ευτυχώς, σωζόταν. Είναι όλα καλά. Ίσως έρθει σπίτι αύριο. Όλη η οικογένεια εκεί. Δε φταίει κανείς, δε φταίει, τον βρήκαν. Δεν γνωρίζω ακόμη για τον άλλο οδηγό που παραβίασε το Stop. Μάθαμε πρωί… Έχω κλάψει πολύ από το πρωί». Ανέφερε επίσης πώς έμαθε για το τροχαίο. «Το έμαθα από το μεγάλο παιδί μου. Όταν έφυγε για τη δουλειά στις 7.15 και αντί γι’ αυτό έφυγε στις 5.30, χωρίς να μου πει τίποτα. Όταν τον ρώτησα, ξέσπασε σε κλάματα και μου ανέφερε ότι ήταν στο νοσοκομείο επειδή ο Γιαννάκης είχε τρακάρει. Πήγαμε με τη γυναίκα μου στο νοσοκομείο και αυτή δεν είχε καμία ιδέα», πρόσθεσε.

Τέλος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου ανέφερε: «O Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για τον νεαρό που έχασε τη ζωή του. Ευτυχώς ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μας λένε όλα. Θα έρθουν σπίτι και θα τα μάθουμε όλα. Ο Γιάννης είναι πολύ συναισθηματικός με όσα πέρασε..Δεν φταίει. Ο άλλος οδηγός που παραβίασε το Stop φέρει την ευθύνη. Αισθάνομαι πολύ οδύνη προς το νεαρό, κλαίω από το πρωί» και πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ξέσπασε σε κλάματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ