Βράχοι έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο: Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο

Βράχοι έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο: Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο

Βράχοι έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο: Επιβαίνοντες σώθηκαν θαυματουργικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες σε ένα IΧ αυτοκίνητο είχαν την ευτυχία να γλιτώσουν από έναν κρίσιμα επικίνδυνο συναγερμό, όταν βράχοι έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητό τους, καθώς διέσχιζαν το Κουρταλιώτικο Φαράγγι στο Ρέθυμνο. Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν προς την περιοχή της Πλακιάς. Μεγάλα τμήματα βράχου, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής, εκτοξεύτηκαν πάνω στο αυτοκίνητο, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο πίσω μέρος του, το οποίο κυριολεκτικά καταστράφηκε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το ekriti.

Γιατί έπεσαν οι βράχοι στον δρόμο

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαρίας Λιονή, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων προχώρησαν άμεσα σε επιθεώρηση στο σημείο και μετά τον καθαρισμό του δρόμου από τον βράχο, τις πέτρες και τη σκόνη, ο δρόμος άνοιξε ξανά για την κυκλοφορία. Η κ. Λιονή εξέφρασε την άποψη ότι, παρόλο που υπήρχε προστατευτικό τοίχος στο σημείο της πτώσης, ο βράχος που έπεσε ήταν σε υψηλότερο σημείο και κατάφερε να υπερπηδήσει τον τοίχο, καταλήγοντας πάνω στο αυτοκίνητο.

riti

Λαμία: Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο σε Μοναστήρι

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου βράχοι καταπλακώνουν αυτοκίνητα και προκαλούν σοβαρές ζημιές, όπως φάνηκε σε παρόμοιο περιστατικό που συνέβη στη Λαμία. Ένας τεράστιος βράχος καταπλάκωσε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο έξω από την Ιερά Μονή Αντινίτσης στη Λαμία, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη γιορτή της Γέννησης της Θεοτόκου. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή που έπεσε ο τεράστιος βράχος έξω από την εκκλησία στη Λαμία. Ο τεράστιος βράχος κατέστρεψε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, αφού καταπλακώθηκε το πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα.

romos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ