Βόλος: Το Πρόβλημα του Πλιάτσικου Στα Σπίτια Πλημμυροπαθών Τρεις Μήνες Μετά την Καταστροφή

Βόλος: Το Πρόβλημα του Πλιάτσικου Στα Σπίτια Πλημμυροπαθών Τρεις Μήνες Μετά την Καταστροφή

Πέρασαν τρεις μήνες από την ημέρα που οι κακοκαιρίες Daniel και Elias πέρασαν από τη Μαγνησία και προκάλεσαν μεγάλη καταστροφή, αφήνοντας πίσω ανθρώπους χωρίς στέγη και σημαντικές οικονομικές ζημιές. Οι πλημμυροπαθείς αντιμετωπίζουν ένα νέο πρόβλημα, τους πλιατσικολόγους που εισβάλλουν στα σπίτια τους για να τα λεηλατήσουν.

Η κ. Αναστασία, μιλώντας στο TheNewspaper.gr, δηλώνει ότι είναι εξοργισμένη και απογοητευμένη από την κατάσταση. Η ζημιά στο σπίτι της είναι ανυπολόγιστη. Και εκείνη και η ηλικιωμένη μητέρα της έχουν εγκαταλείψει το σπίτι τους και διαμένουν προσωρινά σε δομή του Δήμου Βόλου. Παρόλα αυτά, το σπίτι τους έχει δεχτεί λεηλασία τουλάχιστον τέσσερις φορές. Έχουν κλαπεί κοσμήματα, σερβίτσια, ρούχα και απορρυπαντικά.

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε φορά που επιστρέφω στο σπίτι λείπουν πράγματα. Αναγκάστηκα να βάλω μία αλυσίδα με ένα λουκέτο για να προστατέψω το σπίτι μου. Εμείς μέναμε εδώ τόσα χρόνια. Και τώρα χάσαμε το σπίτι μας κι έχουμε κι αυτούς να μας προκαλούν και να μας κλέβουν τα λίγα μας υπάρχοντα. Πόσο να αντέξουμε;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βόλος
Βόλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ