Τροχαίο Βουλγαρία λεωφορείο: Τρομακτικό ατύχημα, Έλληνες στους τραυματίες

Τροχαίο Βουλγαρία λεωφορείο: Τρομακτικό ατύχημα, Έλληνες στους τραυματίες

Φοβερό τροχαίο στη Βουλγαρία: Τουριστικό λεωφορείο με Έλληνες συγκρούστηκε με νταλίκα -10 τραυματίες

Ένα τροχαίο ατύχημα με πολλούς τραυματίες συνέβη στη Βουλγαρία, όταν ένα λεωφορείο με τουρίστες συγκρούστηκε με νταλίκα και βγήκε εκτός δρόμου. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και Έλληνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 10 τραυματίες συνολικά από το λεωφορείο, μερικοί από τους οποίους έχουν ελληνικά και ρωσικά διαβατήρια. Το ρουμανικό libertatea, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, επιβεβαίωσε ότι οι δύο οδηγοί είναι ρουμανικής καταγωγής, ενώ οι υπόλοιποι ελαφρά τραυματίες «δεν είναι υπήκοοι Ρουμανίας».

Σύμφωνα με το Radio Bulgaria, οι οκτώ τραυματίες είναι Έλληνες και επιβεβαιώνει για τους δύο Ρουμάνους οδηγούς. Κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ δύο από τους τραυματίες δεν ήθελαν να νοσηλευθούν. Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στη βόρεια Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με Ρουμανία. Ένα τουριστικό λεωφορείο με ρουμανικές πινακίδες συγκρούστηκε με νταλίκα από την Τουρκία. Το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου.

«Δεύτερο ατύχημα μέσα σε δύο μέρες», δηλώνει τουρίστας που επέβαινε στο λεωφορείο

«Θα επέστρεφα στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν το όχημα και τον οδηγό και στη συνέχεια είχαμε ένα δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», εξήγησε ένας τουρίστας.

Και οι δύο οδηγοί δεν βρέθηκαν θετικοί σε εξέταση για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ