Το μήνυμα του 27χρονου στον πατέρα του πριν το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη

Το μήνυμα του 27χρονου στον πατέρα του πριν το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του 27χρονου Έλληνα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη. Ο νεαρός αλεξιπτωτιστής, που βρισκόταν στο λεωφορείο μαζί με άλλη ελληνική αποστολή, έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα του μόλις έφτασαν στη Λιβύη, λέγοντάς του ότι είναι καλά. Λίγες ώρες αργότερα, συνέβη η τραγωδία. Ο νεαρός ήταν παντρεμένος και είχε υπηρετήσει στον στρατό για 8 χρόνια. Η Λιβύη ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν τη χώρα, μετά από πολλές άλλες αποστολές σε διάφορες χώρες.

Οι τελευταίες στιγμές πριν το τραγικό δυστύχημα

Φωτογραφίες από τη στιγμή που η ελληνική αποστολή ενημερώνεται στο αεροδρόμιο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο για να ξεκινήσει την αποστολή έρευνας και διάσωσης στην πλημμυρισμένη Λιβύη δείχνουν τα 19 μέλη της ομάδας. Λίγο αργότερα, συνέβη το ατύχημα.

Σκληρή απώλεια εν μέσω ανθρωπιστικής αποστολής

Η απώλεια των πέντε μελών της ελληνικής αποστολής κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής προκαλεί βαθιά θλίψη. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες. Η Πολιτεία θα υποστηρίξει και θα παραμείνει δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σχολίασε ότι η απώλεια των μελών της ελληνικής αποστολής προκαλεί απέραντη λύπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ