Σύλληψη 23χρονου για ξυλοδαρμό 4χρονου στα Μέγαρα

Σύλληψη 23χρονου για ξυλοδαρμό 4χρονου στα Μέγαρα

Η σύλληψη του 23χρονου Ρομά, ο οποίος άγρια επιτέθηκε στον 4χρονο γιο της συζύγου του στα Μέγαρα, έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ Κ-215.

Ο 23χρονος συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το κρυβόταν σπίτι του στα Μέγαρα. Υπάρχουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά του πατριού του 4χρονου παιδιού.

Το χρονικό

Η υπόθεση ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου, όταν ο 4χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα λόγω κακοποίησης. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή παραμένει σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα αδέρφια του 4χρονου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, με το ένα από αυτά να φέρει κάταγμα στο χέρι του ως αποτέλεσμα της κακοποίησης.

Η περιγραφή της μητέρας του 4χρονου

Η μητέρα του 4χρονου περιέγραψε την απάνθρωπη επίθεση, αναφέροντας ότι βρήκε το παιδί της με σοβαρά τραύματα όταν επέστρεψε στο σπίτι. Επίσης, αποκάλυψε ότι το παιδί είχε υποστεί εγκαύματα λίγο καιρό πριν από το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ