Συλλήψεις Γιώργου Λυγγερίδη: Κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Συλλήψεις Γιώργου Λυγγερίδη: Κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση σύλληψης προσώπων που σχετίζονται με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στο Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 59 άτομα, με κατηγορίες συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται συνολικά 165 άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 16χρονος αδελφός του δράστη και ένας 26χρονος μάνατζερ τράπερ.

Επιπλέον, έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε σπίτια και οχήματα, με κατασχέσεις πειστηρίων. Αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την Αστυνομία. Να θυμίσουμε ότι ο αστυνομικός είχε τραυματιστεί θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ τον Δεκέμβριο.

Ενημέρωση της ΕΛΑΣ για την επιχείρηση

Η επιχείρηση της Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Αττικής βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά τη δολοφονία του αστυνομικού στο Ρέντη. Έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις και έρευνες, με κατασχέσεις πειστηρίων. Η αντιμετώπιση αυτής της υπόθεσης απαιτεί χρόνο και εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.

Αναδείξτε την εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ και τη Δικαιοσύνη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επεσήμανε τη σημασία της εμπιστοσύνης στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για την αντιμετώπιση υποθέσεων όπως αυτή. Υπογράμμισε ότι οι έρευνες αυτές απαιτούν χρόνο και καλύτερη συνεργασία από το κοινό, προκειμένου να επιβληθεί η δικαιοσύνη και να διατηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια στην κοινωνία.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ