Ποιοι Σταθμοί του Μετρό θα Κλείσουν στις 17 Νοεμβρίου – Εκδηλώσεις στο Πολυτεχνείο το 2023

Ποιοι Σταθμοί του Μετρό θα Κλείσουν στις 17 Νοεμβρίου – Εκδηλώσεις στο Πολυτεχνείο το 2023

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και μεταβολές δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς. Οι σταθμοί Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο του Μετρό θα κλείσουν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ο ΟΑΣΑ έχει προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς και του επιβατικού κοινού. Η κυκλοφορία θα παραμείνει μεταβατικά έως το Σάββατο 18 Νοεμβρίου έως τις 06:00.

apovathra

Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί από τον ακόλουθο σύνδεσμο Τροποποιήσεις 50ης Επετείου του Πολυτεχνείου και από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ στο 11185. Αύριο Παρασκευή επίσης, τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) θα εκτελούνται μέχρι τον σταθμό του Μετρό ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ