Ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος χάνει το πολυτελές του σπίτι στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος χάνει το πολυτελές του σπίτι στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος εμφανίστηκε χαμογελαστός, αλλά συναισθηματικά φορτισμένος, στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, όπου αποκάλυψε ότι έχασε την πολυτελή βίλα του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό. Ο Παπαργυρόπουλος ανέφερε ότι η εργασία του πήγαινε καλά, αλλά μετά την περίοδο του μνημονίου, η κατάσταση αλλάξε. Ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι πάντα ήταν ευγενικός και χρωστούσε σε κανέναν.

Συγκινημένοι φίλοι του

Διάσημοι φίλοι του Παπαργυρόπουλου εξέφρασαν τη στήριξή τους και τονίζουν την αφοσίωση και τη γενναιοδωρία του. Η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε ότι εργάστηκε μαζί του και ο επιχειρηματίας έδωσε ποσοστά σε πάνω από 300 οικογένειες. Ο Πασχάλης Τερζής επίσης εξέφρασε την υποστήριξή του και αποκάλυψε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Παπαργυρόπουλο. Ο επιχειρηματίας δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του καθώς ακούγονταν τα λόγια των φίλων του.

Πλειστηριασμός με τιμή 7,5 εκατ. ευρώ

Η βίλα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στη Γλυφάδα πουλήθηκε σε πλειστηριασμό με τιμή 7,5 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε ένα υπέροχο σημείο και έχει εντυπωσιακή πισίνα και κήπο, προσεγγίζει την αξία των 10,5 εκατ. ευρώ. Ο Παπαργυρόπουλος δήλωσε ότι δεν τον ενοχλεί η απώλεια αυτού του πολυτελούς σπιτιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ