Ο Ανακριτής Του Αποσμητικού: Η Άρωμα Που Συνόδευε Παρανοήσεις

Ο Ανακριτής Του Αποσμητικού: Η Άρωμα Που Συνόδευε Παρανοήσεις

Ο κατηγορούμενος, με την κακουργηματική κατηγορία που αντιμετωπίζει, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα των Πρωτοδικών στη Θεσσαλονίκη.

Ένα μικρό μπουκαλάκι αποσμητικού, που είχε κρυφτεί κάτω από το κιβώτιο ταχυτήτων ενός αυτοκινήτου…άρωμα που έφερνε παρανοήσεις στους αστυνομικούς! Και όντως είχαν δίκιο. Καθώς ένας από τους αστυνομικούς, που είχαν εγκαταλείψει έναν οδηγό για έλεγχο, δεν παρέλειψε να εξετάσει τη συσκευασία.

Karsiotis 3 1

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αφαίρεσε το καπάκι και ανακάλυψε μέσα στη συσκευασία δέκα δόσεις κοκαΐνης, που είχαν σκοπό να πωληθούν σε χρήστες! Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης. Από μέλη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, που είχαν σχετικές πληροφορίες, συνελήφθη ένας ξένος άνδρας για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. «Ειδικότερα», επισημαίνει η Αστυνομία, «μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να οδηγεί όχημα και στον έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν υπο το κιβώτιο ταχυτήτων και κατασχέθηκαν:

Είκοσι μία συσκευασίες με κοκαΐνη και μία συσκευασία αποσμητικού, εντός της οποίας κρυβόταν επιπλέον δέκα συσκευασίες κοκαΐνης. Συνολικά κατασχέθηκαν 31 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 41,1 γραμμαρίων. Το ανωτέρω όχημα αποσπάστηκε, μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του», προσθέτει η ΕΛ.ΑΣ. Ο κατηγορούμενος, με την κακουργηματική κατηγορία που αντιμετωπίζει, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα των Πρωτοδικών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ορίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τα μέλη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στην Πολυγύρου συνεχίζουν την έρευνα για την εντοπισμό των προμηθευτών κοκαΐνης του συλληφθέντα. Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να αποκαλυφθούν με την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου που κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εργαστήρια εγκληματολογίας.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ