Μεσσήνη ληστεία ΕΛΤΑ: Βίντεο ντοκουμέντο, οι κινήσεις των δραστών

Μεσσήνη ληστεία ΕΛΤΑ: Βίντεο ντοκουμέντο, οι κινήσεις των δραστών

Μία κάμερα ασφαλείας αντίκρυ των καταστημάτων των ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη κατέγραψε την επιτυχημένη ληστεία από οπλισμένους δράστες που μπήκαν σήμερα το πρωί γύρω στις 07:15. Οι δράστες φτάνουν με ένα μεγάλο γκρι όχημα έξω από το κατάστημα. Αφού κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, ένας από αυτούς σπάει την πόρτα του καταστήματος. Στη συνέχεια, οι δράστες εισέρχονται μέσα και ακινητοποιούν τους υπαλλήλους υπό την απειλή όπλων, καταφέρνοντας να αρπάξουν 135.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της ληστείας, ένας εκ των δραστών βρισκόταν έξω από την είσοδο των ΕΛΤΑ και διατηρούσε επίσης επίπεδη ασφάλειας κρατώντας πιθανώς μια καλάσνικοφ. Αφού οι δύο συνεργοί του πήραν τα χρήματα, τράπηκαν σε φυγή, αδιαφορώντας για τους περαστικούς.

Η ΕΛ.ΑΣ. ελέγχει τις πινακίδες του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνομία έχει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών. Είτε η πινακίδα του αυτοκινήτου είναι πλαστή είτε ο πραγματικός κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έχει καταγγείλει την κλοπή του ακόμα στις αρχές.

Αυτήν την ώρα, οι αρχές βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για να κατανοήσουν την δρομολόγηση του οχήματος και να ανιχνεύσουν τους δράστες της ληστείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ