Ληστεία σε φούρνο στη Δάφνη – Ο δράστης απειλεί με μαχαίρι

Ληστεία σε φούρνο στη Δάφνη – Ο δράστης απειλεί με μαχαίρι

Ένοπλη ληστεία σε φούρνο στη Δάφνη την Κυριακή 18/02

Υπάλληλος ενός φούρνου στη Δάφνη έπεσε θύμα ληστείας το μεσημέρι. Ο δράστης, απειλώντας με μαχαίρι, απέσπασε τα χρήματα από το ταμείο πριν τραπεί σε φυγή. Η Μαρία Αλετρά, ιδιοκτήτρια του φούρνου, αναφέρθηκε σχετικά με τη ληστεία στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου. Η ίδια παρατήρησε ότι την Κυριακή 18/02 γύρω από την περιοχή υπήρχαν πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ

«Κυριακή μεσημέρι σε κεντρικό σημείο κοντά στο μετρό της Δάφνης ενώ είχε κόσμο εισήλθε ένας νεαρός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και είπε στην υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν. Εκείνη δεν αντιστάθηκε και του τα έδωσε. Στη συνέχεια, την απείλησε να μην βγει έξω και να μην φωνάξει βοήθεια» διευκρίνισε ταυτόχρονα με την προβολή του βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα.

Αναφορικά με τη συχνότητα που γίνονται ληστείες σε κεντρικά μαγαζιά επισήμανε ότι: «Είναι τα σημεία τέτοια που γνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν μετρητά και αυτά απειλούν να πάρουν. Από τον φούρνο στη Δάφνη πήραν ποσό 200 ευρώ. Έχει γίνει καταγγελία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ