Καιρός Μεγάλης Πέμπτης 2024: Πρόβλεψη βροχών ανά περιοχή

Καιρός Μεγάλης Πέμπτης 2024: Πρόβλεψη βροχών ανά περιοχή

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (02/05), αναμένονται τοπικές βροχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στη δυτική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα, επιπλέον, αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις με μετρία έως ισχυρή ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 27 βαθμών Κελσίου.

Περιοχική Πρόβλεψη

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 25 βαθμών Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές, με καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές. Θα υπάρξει βελτίωση στην καιρική εικόνα από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κινείται από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 24 βαθμών Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 27 βαθμών Κελσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μετα τον καιρό, παρακαλώ δείτε τις προβλέψεις για τις επόμενες μέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ