Διαρρήκτες εισήλθαν σε να κατάστημα που διαθέτει ηλεκτροπαγωτές στο Κερατσίνι και άρπαξαν μια μεγάλη ποσότητα παγωτών.

Διαρρήκτες εισήλθαν σε να κατάστημα που διαθέτει ηλεκτροπαγωτές στο Κερατσίνι και άρπαξαν μια μεγάλη ποσότητα παγωτών.

Πριν από λίγες ώρες, διαρρήκτες εισήλθαν σε ένα κατάστημα που διαθέτει ηλεκτροπαγωτές στο Κερατσίνι και άρπαξαν μια μεγάλη ποσότητα παγωτών. Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος αποκαλύπτει τη δράση τους, καθώς κατάφεραν να τους πιάσουν στην πράξη. Οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν κινήσεις ταχυδακτυλουργικές για να εκτελέσουν τη διάρρηξη και να κλέψουν τα παγωτά. Ενα αυτοκίνητο πέρναγε από το σημείο εκείνη τη στιγμή, ενώ οι δράστες προσπαθούσαν να κρυφτούν.

“Η ζημία που προκλήθηκε ήταν αρκετά μεγάλη για να κλέψουν μόνο πέντε ευρώ. Δυο άτομα μπήκαν στο κατάστημα, αποδεσμεύοντας τους μεντεσέδες, καθαρίζοντας τα ψυγεία και σπάζοντας ένα παράθυρο για να πάρουν πέντε αντικείμενα, ενώ έκαναν και ζημιές στη κάμερα που κόστιζε 22 ευρώ”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Η διάρρηξη σημειώθηκε στις 05:21 το πρωί και ανακαλύφθηκε από τον πρωινό υπάλληλο όταν άνοιξε το κατάστημα στις 07:00. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι δεν υπήρξε διάρρηξη της πόρτας ή του λουκέτου, καθώς το κατάστημα είναι πολύ ασφαλές. Η πόρτα του ψυγείου χάλασε κατά τη διάρρηξη, αναφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ