Η τραγική νεαρή «Μαρκ» και το φονικό ναρκωτικό κοκτέιλ στο Βύρωνα

Η τραγική νεαρή «Μαρκ» και το φονικό ναρκωτικό κοκτέιλ στο Βύρωνα

Η 16χρονη «Μαρκ» δεν άντεξε μετά το “κοκτέιλ” ναρκωτικών που της προμήθευσε η σπείρα διακινητών ναρκωτικών στο Βύρωνα. Η ανήλικη κοπέλα πέθανε στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός μετά από πολύ μικρό διάστημα νοσηλείας σε διασωλήνωση. Τρεις μέλη από την συμμορία διακινητών ναρκωτικών της προμήθευσαν τις ουσίες και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για θανατηφόρη σωματική βλάβη. Η μητέρα της κατήγγειλε ότι η κόρη της χρησιμοποιούνταν ως πειραματόζωο για διάφορα ναρκωτικά.

Δείτε από το 5ο λεπτό

Φίλη της 16χρονης: «Δεν ξέρω αν ζει, την είδα να βγάζει αίματα και κάτι σαν υγρό από τη μύτη»

Η φίλη της που βρισκόταν μαζί της όταν παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ανέφερε πως δεν ξέρει αν είναι ζωντανή και την είδε να βγάζει αίματα και ένα υγρό από τη μύτη. Τα ανωτέρω αναφέρθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό ατόμων σε διαμέρισμα του Βύρωνα το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου.

Ένας άλλος φίλος της που ήταν επίσης εκείνη τη νύχτα αναφέρθηκε σε συνομιλία στο Instagram, αναφέροντας πως η Μαρκ πάσχει από υπερβολική δόση ηρωίνης και κοκαΐνης.

alkoghol 2714488 1920

Ο διάλογος των φίλων της 16χρονης

Δύο φίλοι της 16χρονης διαπιστώνουν με αναστάτωση τα γεγονότα και αναρωτιούνται αν τα αίματα στη μύτη της ήταν από χτύπημα ή από άλλη αιτία. Ο ένας από αυτούς αναρωτιέται αν ενδεχομένως κάποιος την χτύπησε, ενώ ο άλλος απαντά πως αυτό δεν παίζει να έγινε. Παρουσιάζεται διάλογος μεταξύ τους για τις συνθήκες βίαιης συγκρουστικής συμπεριφοράς στον χώρο όπου βρέθηκε η ανήλικη.

mental health 2211182 1920

Το «κοκτέιλ» θανάτου

Τα τέσσερα συστατικά του φονικού κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών που κατηγορούνται για τον θάνατο της νεαρής περιλαμβάνουν το φάρμακο Lyrica, αλκοόλ, κοκαΐνη, υγρές μπαταρίες αυτοκινήτων και χλωρίνη, ινδική κάνναβη, και ηρωίνη.

psychology 6809757 1920

Δεν είχε σφυγμό η 16χρονη μόλις την παρέλαβε το ΕΚΑΒ

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν την 16χρονη χωρίς σφυγμό και αναισθητοποιημένη με αιμορραγία στη μύτη. Φαίνεται πως η ανήλικη κοπέλα πήρε τα ναρκωτικά σε δύο διαφορετικές φάσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σχεδόν αψηφώντας την ζωή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ