Επεισόδιο σε κηδεία στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος χτύπησε τη νύφη του

Επεισόδιο σε κηδεία στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος χτύπησε τη νύφη του

Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή 3 ετών επιβλήθηκε στον 60χρονο

Ένα σοκαριστικό και σπάνιο επεισόδιο συγγενών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας ενός αγαπημένου προσώπου στη Θεσσαλονίκη. Ο 60χρονος κατηγορούμενος αντέδρασε βίαια όταν η νύφη του εκφράζοντας τη συγχώρεσή της προς τον νεκρό προκάλεσε την οργή του. Αρπάζοντας έναν μαρμάρινο σταυρό από τάφο, χτύπησε την γυναίκα στο κεφάλι. Το δικαστήριο τον κρίνει ένοχο για ενδοοικογενειακή βία και επιβάλλει ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή 3 ετών, λαμβάνοντας υπόψη τους προηγούμενους του καλούς πυροβολισμούς και την αγανάκτησή του προκαλούμενη από την ανάρμοστη συμπεριφορά της νύφης.

Κατά την δικαστική διαδικασία αποκαλύφθηκε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ήταν εκρηκτικές. Το επεισόδιο συνέβη τον Νοέμβριο του 2021 σε κοιμητήρια της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Το κίνητρο της ενέργειας του 60χρονου προήλθε από τη φράση της νύφης κατά τη διάρκεια της ταφής. Ο 60χρονος έφερε έφεση κατά της απόφασης για να ακουστεί από το δικαστήριο δεύτερου βαθμού.

Εκτός από την ποινή του κατηγορούμενου, το δικαστήριο αποφάσισε για το μέλλον του μαρμάρινου σταυρού ο οποίος κατασχέθηκε κατά την έρευνα. Οι δικαστές επέβαλλαν την επιστροφή του στους νόμιμους ιδιοκτήτες του τάφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ