Επεισοδιακή σύλληψη 27χρονου Ρομά στην Καλαμάτα

Επεισοδιακή σύλληψη 27χρονου Ρομά στην Καλαμάτα

Μετά από έρευνα των αρχών, αποκαλύφθηκαν την Πέμπτη 15 περιστατικά κλοπών στην Καλαμάτα. Έντονη ήταν η σύλληψη ενός 27χρονου Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για διάφορα αδικήματα, όπως κλοπές, βίαιες ενέργειες κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, σωματική βλάβη, απειλή και υβριστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο 27χρονος Ρομά διέπραξε συνολικά 15 κλοπές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών στην Καλαμάτα και στο Ασπρόχωμα, αφαιρώντας χρήματα, καταγραφικά μηχανήματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα από οικίες, επιχειρήσεις και ιατρείο. Επίσης, προσπάθησε να διαπράξει δύο ακόμη κλοπές, αλλά αποτύχαινε στον σκοπό του.

Την Τετάρτη απόγευμα, στην Αιθαία, η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο μετά από οργανωμένη επιχείρηση. Κατά τη σύλληψή του, αγωνίστηκε και αντιστάθηκε σθεναρά ενώ εξύβριζε και απείλησε τους αστυνομικούς. Επιπλέον, συνελήφθησαν και δύο γυναίκες, 23 και 50 ετών αντίστοιχα, για επίθεσή τους κατά των αστυνομικών. Και στις δύο διατάχθηκε δικογραφία για διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, στο σπίτι του 27χρονου στην Αιθαία βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αλυσοπρίονο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όπου κατηγορήθηκε και ορίστηκε να εμφανιστεί εκ νέου στις 26 Φεβρουαρίου για να απαντήσει στις κατηγορίες.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ