Διάρρηξη στο Καπανδρίτι: Οι ληστές εισέβαλαν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο

Διάρρηξη στο Καπανδρίτι: Οι ληστές εισέβαλαν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο

Διάρρηξη στο Καπανδρίτι: Τι δείχνει το βίντεο

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, καταγράφηκε μια εντυπωσιακή προσπάθεια διάρρηξης σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι. Οι δράστες εισέβαλαν με μπουλντόζα στο κατάστημα, με σκοπό να αποδράσουν με πολύτιμα αντικείμενα. Ωστόσο, η κίνησή τους απέβη μάταιη, καθώς ένα σύστημα ασφαλείας με καπνογόνα ενεργοποιήθηκε, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια.

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το EΡΤNews αποκαλύπτει την προσπάθεια των δραστών να χρησιμοποιήσουν ένα όχημα για να επιτρέψουν στη μπουλντόζα να εισβάλει στο κατάστημα. Αναλύοντας τα γεγονότα, προκύπτει ότι οι δράστες σπάνε το τζάμι του οδηγού σε ένα αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια προχωρούν στο να μετακινήσουν το όχημα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Παρ’ όλες αυτές τις προσπάθειες, οι δράστες κατάφεραν να καταστρέψουν την είσοδο και τις βιτρίνες του καταστήματος, αλλά δεν κατόρθωσαν να αποσπάσουν το χρηματοκιβώτιο ή άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό. Η ένταση του συστήματος ασφαλείας με τα καπνογόνα αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα για την επιτυχία της διάρρηξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ