Athenbs Flying Week F-35: Γνωρίστε την πιλότο της Demo Team που φέρνει τα μαχητικά πέμπτης γενιάς στην Ελλάδα

Athenbs Flying Week F-35: Γνωρίστε την πιλότο της Demo Team που φέρνει τα μαχητικά πέμπτης γενιάς στην Ελλάδα

Athenbs Flying Week F-35: Η ομάδα επίδειξης F-35A Lightning II της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται στην Τανάγρα με την πρώτη γυναίκα πιλότο της

Το προηγμένο stealth μαχητικό πέμπτης γενιάς F-35 Lightning II της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) βρίσκεται στο Athens Flying Week.

Η ομάδα επίδειξης F-35A Lightning II της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται στην Τανάγρα με την πρώτη γυναίκα πιλότο της. Η έμπειρη επισμηναγός Kristin “Beo” Wolfe εντυπωσιάζει το κοινό με τις ικανότητές της.

Γνωρίστε, όμως, τη γυναίκα πιλότο που φέρνει τα μαχητικά πέμπτης γενιάς στην Ελλάδα;

Η Αρχηγός Kristin “Beo” Wolfe είναι η διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η οποία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και επέλεξε να γίνει πιλότος στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Επίδοξη πιλότος με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης, η Επισμηναγός Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία με αεροσκάφη T-6, T-38C, F-22A και F-35A.

Εισήλθε στον στρατό το 2011

Εισήλθε στον στρατό το 2011 και ακολούθησε εκπαιδεύσεις πιλότων και επιχειρησιακές αποστολές σε Τέξας, Φλόριντα και Βιρτζίνια. Πλέον υπηρετεί στην 388η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Hill στη Γιούτα. Ως διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η Wolfe καθοδηγεί ένα πλήρωμα που παρουσιάζει τις μοναδικές αεροναυπηγικές δυνατότητες του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ