Απάγγελμα κατηγορίας για σεξουαλική κακοποίηση ΑΜΕΑ στην Αλόννησο: Μια ανατριχιαστική καταγγελία

Απάγγελμα κατηγορίας για σεξουαλική κακοποίηση ΑΜΕΑ στην Αλόννησο: Μια ανατριχιαστική καταγγελία

Ένας 37χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ενός 18χρονου ΑΜΕΑ κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο νησί της Αλοννήσου. Ο νεαρός έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία και έχει εξεταστεί από τον ανακριτή στο Βόλο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του παιδιού, εργάζεται σε ένα ιδιωτικό παραδοσιακό κτίριο που έχει μετατραπεί σε μουσείο και εξυπηρετεί εισιτήρια στους επισκέπτες. Στις 30 Αυγούστου, ένας 37χρονος και μια 53χρονη από τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν το μουσείο. Ο 18χρονος τους εξυπηρέτησε και ανέβηκε με τον 37χρονο στον επάνω όροφο, ενώ η γυναίκα έμεινε στο ισόγειο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ξεκίνησε να κακοποιεί το παιδί και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις, εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία αντίδρασης από τον 18χρονο.

Το περιστατικό έγινε γνωστό λίγο αργότερα, όταν ο 18χρονος εξομολογήθηκε σε ένα φίλο του τι του συνέβη και τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του. Ο πατέρας ανέλαβε να καταθέσει καταγγελία κατά των δύο “επισκεπτών” και ο 37χρονος και η 53χρονη συνελήφθησαν την ίδια μέρα. Έχουν ζητηθεί προθεσμίες για την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή στον Βόλο.

Ο 37χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη ως κακουργηματικό αδίκημα, ενώ η 53χρονη κατηγορείται για απλή συνέργεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ