Αναζήτηση του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι: Η ανησυχία για τον 31χρονο που εξαφανίστηκε

Αναζήτηση του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι: Η ανησυχία για τον 31χρονο που εξαφανίστηκε

Μεγάλη ανησυχία συνεχίζει να υπάρχει στο Μεσολόγγι για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος εξαφανίστηκε από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, όταν αναχώρησε για κυνήγι και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η μητέρα του ανησυχεί για την εξαφάνισή του διότι το τηλέφωνό του παρέμεινε σιωπηλό, με την τελευταία εντοπισμένη επαφή του να είναι στον Άγιο Θωμά, στην περιοχή τρία Δέντρα κοντά στο ΤΕΙ. Οι αρχές εξετάζουν το θέμα, με τη συμμετοχή ακόμα και της ΕΜΑΚ και τη χρήση εκπαιδευμένου σκύλου και οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί ένας 50χρονος, που υποτίθεται ότι είναι ο τελευταίος που είδε τον εξαφανισμένο. Ταυτόχρονα, οι οικείοι του κάνουν έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων σε όποιον μπορεί να έχει κάποια πληροφορία γι’ αυτό το θέμα.

«Σίγουροι ότι έχει συμβεί κάτι»

Η αδελφή του 31χρονου ανέφερε σε ανάρτησή της: «Από την Πέμπτη το βράδυ, εξαφανίστηκε ο αδερφός μας, Μπάμπης Κούτσικος. Το τελευταίο σήμα από το κινητό του ήταν στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα. Είμαστε σίγουροι ότι έχει συμβεί κάτι μαζί του. Παρακαλώ, όποιος τον γνωρίζει ή δεν τον γνωρίζει αλλά έχει πληροφορίες, ας πάει εκεί και να βοηθήσει στις έρευνες. Ήδη υπάρχουν εκεί συγγενικά πρόσωπα και σε κάποιο σημείο θα φτάσει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε αυτή τη δημοσίευση».

elas 20

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ