33χρονος Βόλος τροχαίο: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

33χρονος Βόλος τροχαίο: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο, σύμφωνα με το LiveNews. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η υπόθεση περνά πλέον σε άλλο επίπεδο καθώς ο εντοπισμός αλκοόλ αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για τον οδηγό της μηχανής και τη μετέπειτα ποινική του μεταχείριση.

Ο 33χρονος δεν αποδέχεται την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης

Την περασμένη Κυριακή ο 33χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υπηρεσίας όπου ανέφερε πως είδε ξαφνικά μπροστά του τον 54χρονο παππού του βρέφους και προσπάθησε να τον αποφύγει. Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχεται την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα, ενώ ισχυρίζεται ότι ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος. «Ο 33χρονος δεν έκανε ελιγμούς, κινούνταν μέσα στα όρια ταχύτητας και ο παππούς βγήκε αιφνίδια και εκτός διάβασης στο οδόστρωμα, κοντοστάθηκε και δεν αντέδρασε. Ο οδηγός της μηχανής κόρναρε αλλά ο παππούς δεν κινήθηκε» είχε δηλώσει στην ΕΡΤ τις προηγούμενες μέρες ο κ. Παπαπέτρος.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η μοιραία στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού με το βρέφος

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή όπου ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στην αγκαλιά το βρέφος στον Βόλο, με αποτέλεσμα το παιδί να βρει τραγικό θάνατο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο παππούς κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του και πήγε να περάσει τον δρόμο τη στιγμή που ο οδηγός διέσχιζε τον δρόμο. Το μωρό πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει, σύμφωνα με το Mega.

Πώς συνέβη η τραγωδία

O 53χρονος παππούς καθόταν με τη γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου, το βράδυ του Σαββάτου (4/11). Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μερικών μηνών εγγονή του. Έτσι, θέλοντας να βοηθήσει, διέσχισε με το μωρό χωρίς το καρότσι του.

Ο 53χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα παρασυρμένος από τη μηχανή και το μωρό επίσης, χτυπώντας στο κρανίο. Στο αιφνίδιο και τραγικό γεγονός, παρόντες ήταν και οι γονείς του άτυχου βρέφους και η γιαγιά του, η οποία βλέποντας μπροστά στα μάτια της να εκτυλίσσεται αυτή η τραγωδία, πετάχτηκε στον δρόμο, πήρε αγκαλιά το βρέφος και διερχόμενο ταξί σταματώντας να δει τι συμβαίνει, τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η κινητοποίηση στο νοσοκομείο ήταν άμεση και μαζική από πλευράς ιατρικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων (νευροχειρουργού, αναισθησιολόγου, κ.λ.π) ώστε να προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια στο βρέφος, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ