ΣΑΒΒΑΤΟ – Τέσσερα Συμβουλές για Τέλεια Εφαρμογή Eyeliner Κάθε Φορά

ΣΑΒΒΑΤΟ – Τέσσερα Συμβουλές για Τέλεια Εφαρμογή Eyeliner Κάθε Φορά

Δεν είναι μυστικό ότι η τέλεια εφαρμογή του eyeliner είναι ένα δύσκολο task. Η διαδικασία δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα του προϊόντος, αλλά και από την τεχνική που χρησιμοποιείτε. Για αυτό το λόγο, η διάσημη makeup artist Nikki Wolff μοιράζεται με εμάς τέσσερα tips για την τέλεια εφαρμογή του eyeliner, όπως αναφέρει το βρετανικό έντυπο Marie Claire.

Χρησιμοποιήστε ένα primer για τα μάτια

Πριν εφαρμόσετε τη σκιά και το eyeliner σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα primer για τα μάτια. Αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το μακιγιάζ σας σταθερό και να αποτρέψετε την τσαλάκωση των προϊόντων. Το primer είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε έλαια στα βλέφαρά σας, καθώς βοηθάει στην ομοιόμορφη ανάμειξη των προϊόντων.

Δημιουργήστε πρώτα το σχήμα με ένα μολύβι

Για να διαμορφώσετε το σχήμα του eyeliner, μια καλή τεχνική είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι ματιών. Περάστε το μολύβι κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και σβήστε το για να το αναμείξετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την γραμμή του eyeliner με πιο ευκολία και ακρίβεια.

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά

Κατά την εφαρμογή του eyeliner, είναι σημαντικό να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε καλύτερα το σχήμα που δημιουργείτε και να επιτύχετε μια ευθεία γραμμή. Επίσης, μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε από το κέντρο και εφαρμόστε προς τα έξω

Για μια ομοιόμορφη και κομψή γραμμή, ξεκινήστε την εφαρμογή του eyeliner από το κέντρο του καπακιού και προχωρήστε προς τα έξω. Αυτή η τεχνική θα σας δώσει ένα ρευστό και φυσικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας τη δημιουργία πάχος στη γραμμή του eyeliner.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ