Εύκολο μακιγιάζ στο σπίτι: Με 5 απλές συμβουλές από μία διάσημη make-up artist

Εύκολο μακιγιάζ στο σπίτι: Με 5 απλές συμβουλές από μία διάσημη make-up artist

Υπάρχουν πολλοί μακιγιέρ, αλλά υπάρχει μόνο μία Val Garland. Η δουλειά της έχει επηρεάσει πολλούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας, όπως ο Mario Testino, η Kate Moss, η Lady Gaga, ο Alexander McQueen και πολλοί ακόμη. Η Garland είναι μια από τις πραγματικές γκουρού του μακιγιάζ στο χώρο της μόδας και του κινηματογράφου.

Έτσι, ας δούμε ποιες είναι οι 5 απλές συμβουλές για ένα εύκολο μακιγιάζ στο σπίτι που η Val Garland μοιράζεται με το κοινό.

1. Χρησιμοποιήστε highlighter

Ένα highlighter σε μορφή πούδρας μπορεί να δώσει μια λαμπερή λάμψη στο πρόσωπο σας. Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χνουδωτό πινέλο για να απλώσετε μια μικρή ποσότητα highlighter στα υψηλά σημεία του προσώπου σας. Αν φοβάστε την υπερβολική λάμψη, μπορείτε να ανακατέψετε λίγο highlighter με ενυδατική κρέμα και να εφαρμόσετε το μείγμα με τα δάχτυλά σας στα σημεία που επιθυμείτε.

2. Χρησιμοποιήστε το σωστό κονσίλερ

shutterstock324323129

Αν έχετε σακούλες κάτω από τα μάτια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κονσίλερ για να τις καλύψετε. Αλλά φροντίστε να επιλέξετε ένα κονσίλερ σε ροδακινί απόχρωση, που θα εξισορροπήσει το πράσινο-μπλε χρώμα των σακούλων κάτω από τα μάτια. Εφαρμόστε το κονσίλερ πριν από τη βάση σας για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Εφαρμόστε το κραγιόν σωστά

shutterstock 1178394919

Για να εφαρμόσετε σωστά το κραγιόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άκρες των δαχτύλων σας για να απαλύνετε την όψη του και να αποφύγετε την σκληρή γραμμή. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα.

4. Χρησιμοποιήστε μαλακό eyeliner ή κρεμώδη μολύβι σκιάς ματιών

shutterstock 120600151

Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να εφαρμόσετε σωστά τη σκιά ματιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό eyeliner ή ένα κρεμώδες μολύβι σκιάς ματιών και να το ανακατέψετε για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, θα έχετε την ευελιξία της απαλούντας κίνησης και την δυνατότητα για σταθερό αποτέλεσμα.

5. Μην ξεχάσετε την μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι ένα απαραίτητο βήμα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Εφαρμόστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να δώσετε έμφαση στα μάτια σας. Αν δεν τη χρησιμοποιήσετε, το μακιγιάζ σας θα φαίνεται ατελές. Απλά, μην την παραλείπετε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ