Δύο συμβουλές για ταχύτερη απώλεια βάρους μετά τα 40

Δύο συμβουλές για ταχύτερη απώλεια βάρους μετά τα 40

Η απώλεια βάρους είναι μια πρόκληση όταν μεγαλώνεις. Μετά την ηλικία των 30, το σώμα υφίσταται αλλαγές που δυσχεραίνουν την απώλεια βάρους. Χάνετε μυς και ο μεταβολισμός σας επηρεάζεται. Αλλά υπάρχουν τρόποι να αδυνατίσετε και μετά τα 40.

Οι διατροφολόγοι Tammy Lakatos Shames και Lyssie Lakatos μοιράζονται δυο συμβουλές για την ταχύτερη απώλεια βάρους μετά τα 40. Ας τις δούμε:

Προσθέστε γεύση στα γεύματά σας

Η ποικιλία είναι καθοριστική για την απώλεια βάρους. Μπορείτε να προσθέσετε καυτερά μπαχαρικά που αυξάνουν τον μεταβολισμό, όπως μαύρο και κόκκινο πιπέρι. Αυτά τα μπαχαρικά περιέχουν αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που μακροπρόθεσμα βοηθούν στην απώλεια βάρους. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βότανα όπως βασιλικό, τζίντζερ, κουρκουμά, μαϊντανό, δεντρολίβανο, κόλιανδρο, κύμινο και μαύρο πιπέρι για γεύση.

Πιείτε πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για την ικανότητά του να καίει θερμίδες και λίπος. Περιέχει κατεχίνη EGCG η οποία ενεργοποιεί την καύση λίπους. Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής, η οποία δυσκολεύει την απώλεια βάρους. Πίνοντας 4-5 φλιτζάνια πράσινου τσαγιού την ημέρα μπορείτε να δείτε αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ