Απώλεια βάρους: Οι 4 χειρότερες επιλογές για πρωινό

Απώλεια βάρους: Οι 4 χειρότερες επιλογές για πρωινό

Όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, είναι σημαντικό να επιλέξετε τις σωστές τροφές για το πρωινό σας, που θα παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να λειτουργήσει το σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ανθυγιεινές επιλογές πρωινού που μπορεί να ανατρέψουν την πρόοδό σας στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με το eatthis.com.

1. Δημητριακά

Τα δημητριακά πρωινού περιέχουν πολλά υδατάνθρακες, αλλά πολλά από αυτά περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα και ελάχιστες φυτικές ίνες. Επιλέξτε δημητριακά με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Μπορείτε να τα ανακατέψετε με γιαούρτι για ένα πιο ισορροπημένο γεύμα.

2. Τηγανίτες και βάφλες

Οι τηγανίτες και οι βάφλες περιέχουν εξευγενισμένο αλεύρι και ζαχαρούχα γαρνιτούρα. Αυτά τα είδη πρωινού περιέχουν πολλές θερμίδες και λίγα θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας σας πεινασμένους αμέσως μετά το φαγητό.

3. Μπισκότα

Τα μπισκότα περιέχουν πολλές κενές θερμίδες και λίπη, χωρίς να παρέχουν φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά που σας κρατούν χορτασμένους. Η κατανάλωσή τους μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη πρόσληψη θερμίδων και γρήγορες αλλαγές στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

4. Χυμός φρούτων

Ο χυμός φρούτων περιέχει πολλά σάκχαρα και λίγες φυτικές ίνες, καθιστώντας τον μια γρήγορη πηγή θερμίδων. Η κατανάλωσή του μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αλλαγές στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και αυξημένη πρόσληψη θερμίδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ