Αναβαθμίστε το επίσημο στιλ σας με το γαλλικό μανικιούρ Tuxedo

Αναβαθμίστε το επίσημο στιλ σας με το γαλλικό μανικιούρ Tuxedo

Το νέο trend στο γαλλικό μανικιούρ είναι το Tuxedo French, μια εκδοχή με “black tie” στυλ. Αντί για τις κλασικές λευκές άκρες, το Tuxedo French περιλαμβάνει μαύρες άκρες. Αυτή η τάση μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.

Μια διάσημη προσέγγιση είναι να ζωγραφίσετε λεπτές μαύρες γραμμές σε ένα διαφανές νύχι, προσθέτοντας ένα απαλό τετράγωνο σχήμα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε άλλα σχήματα νυχιών, όπως η αμυγδαλωτή μορφή, με πλατύτερες μαύρες άκρες για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν επίσης εκδοχές του Tuxedo French που παίζουν με μονόχρωμα γραφικά, το διπλό γαλλικό μανικιούρ και γλυκά σχέδια με λεπτομέρειες. Αυτή η τάση είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στο προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας.

Για να δοκιμάσετε αυτό το στιλ στο σπίτι σας, μπορείτε να αναμειγνύετε διαφανείς, λευκές και μαύρες αποχρώσεις σε όποιο σχέδιο ή σχήμα επιθυμείτε. Αν είστε αρχάρια, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα απλό γαλλικό μανικιούρ. Απλά ζωγραφίστε μια λεπτή (ή πιο πλατιά) γραμμή στην άκρη του νυχιού και περάστε ένα διάφανο βερνίκι από πάνω. Αν δυσκολεύεστε να ζωγραφίσετε με ένα χέρι, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από μια φίλη.

Για μια απλή και εύκολη εφαρμογή του Tuxedo French, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα ή ένα τσιμπιδάκι μαλλιών που έχετε βουτήξει στο βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσετε χαριτωμένα κουκκίδια και να τελειώσετε με ένα γυαλιστερό top coat.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ