Τζένιφερ Λόπεζ: Το ιδανικό μανικιούρ για το φθινόπωρο

Τζένιφερ Λόπεζ: Το ιδανικό μανικιούρ για το φθινόπωρο

Η Τζένιφερ Λόπεζ εκτός από το ταλέντο της στη σκηνή, αποτελεί επίσης έμπνευση για πολλές γυναίκες και κορίτσια όσον αφορά τη μόδα. Είναι μία από τις σταρ που δημιουργεί τάσεις κάθε φορά που αλλάζει το μανικιούρ της.

Η JLo προσαρμόζει πάντα το μανικιούρ της στις στιλιστικές της επιλογές και δίνει διασκεδαστικά ονόματα στα συχνά μίνιμαλ μανικιούρ της που ταιριάζουν με το σύνολό της γενικά.

Από τα “mean girl” μέχρι τα “rich girl nude”, “fantasy French” και “peaches and cream”, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο nail artist της Tom Bachik εμπνέονται από κάθε πιθανή πηγή, και για την τελευταία εμφάνισή της η επιλογή ήταν αλλαγή εποχής.

Με την άφιξη του φθινοπώρου, το δίδυμο εμπνεύστηκε από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τη βροχή και την ατμόσφαιρα άνεσης που προκαλεί ο καιρός αυτός, καθιστώντας το νέο μανικιούρ της Λατίνας σταρ “sweater weather mani”.

Πώς δημιουργήθηκαν τα φθινοπωρινά νύχια της Τζένιφερ Λόπεζ από τον διάσημο nail artist

Τα cozy νύχια ήταν μεσαίου μήκους και τετράγωνου σχήματος, με μια γυαλιστερή λάμψη. Χρωματικά, ήταν ένα γκρι με ψυχρές αποχρώσεις, προσδίδοντας μια πολυτελής κασμιρένια αίσθηση, ενώ ταιριάζαν απόλυτα με τα ασημένια κοσμήματα και το παλτό της.

Για να δημιουργήσει αυτό το ζεστό νύχια, ο Bachik προετοίμασε τα νύχια της JLo κόβοντας τα, λειαίνοντας τα, γυαλίζοντας τα και σπρώχνοντας πίσω τα πετσάκια της. Αν και δεν αναφέρθηκε εάν χρησιμοποίησε βερνίκι βάσης, θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε το δικό σας πριν εφαρμόσετε το χρώμα.

Στη συνέχεια, ο διάσημος nail artist “σφράγισε” τα πάντα με ένα διαφανές top coat. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, προσθέστε λίγο λάδι νυχιών γύρω από κάθε νύχι για να διατηρήσετε το μανικιούρ σας χωρίς φθορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ