Σύλληψη αστυνομικών στον Άγιο Παντελεήμονα: Οι κινήσεις που οδήγησαν στη σύλληψή τους

Σύλληψη αστυνομικών στον Άγιο Παντελεήμονα: Οι κινήσεις που οδήγησαν στη σύλληψή τους

Δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενοι για παράβαση καθηκόντων, ψευδή κατάθεση και παράβαση νομοθεσίας για όπλα. Ο ένας είναι ήδη σε κατάσταση αργίας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά τριών ατόμων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, προκαλώντας ανησυχία για ληστεία.

Οι δύο αστυνομικοί, 58 και 53 χρονών, προσέγγισαν τον ιδιοκτήτη λέγοντας “Ασφάλεια, έλα μέσα”, τραβώντας τον από το χέρι και απαιτώντας είσοδο στο κατάστημα. Η συμπεριφορά τους υπογράμμισε τον κίνδυνο ληστείας, με τον ιδιοκτήτη να ζητά βοήθεια. Άλλη υπάλληλος, μια γυναίκα από την Αλβανία, ενημερώθηκε και κάλεσε επίσης βοήθεια στον Τ.Α. Άγιος Παντελεήμονας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Άνδρες του Τ.Α. Άγιος Παντελεήμονας έφτασαν στο σημείο και αναφέρθηκε και τρίτο άτομο που διέφυγε πριν την άφιξή τους. Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ψευδής καταθέσεις των αστυνομικών σχετικά με την παρόντητά τους στο σημείο. Σε έλεγχο που ακολούθησε στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά. Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

elas 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ