Ολίβερ Στόουν: Ο Γκόσλινγκ χάνει τον χρόνο του με ταινίες όπως η Barbie – Αποκοιμήθηκα με το John Wick

Ολίβερ Στόουν: Ο Γκόσλινγκ χάνει τον χρόνο του με ταινίες όπως η Barbie – Αποκοιμήθηκα με το John Wick

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Κεν στην επιτυχημένη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ το περασμένο έτος και κέρδισε μεγάλη αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένης της υποψηφιότητάς του για BAFTA Β’ Ανδρικού Ρόλου. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, γνωστός από τις ταινίες “Platoon” και “JFK”, επέκρινε τον Γκόσλινγκ για τη συμμετοχή του στην ταινία “Barbie” κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο City A.M.

“Ο Ράιαν Γκόσλινγκ χάνει τον χρόνο του αν κάνει αυτές τις… για χρήματα” δήλωσε ο Στόουν. “Θα έπρεπε να επικεντρωθεί σε πιο σοβαρές ταινίες και να αποφύγει τη νηπιοποίηση του Χόλιγουντ. Φαντασία, φαντασία, φαντασία, ακόμη και στις πολεμικές ταινίες. Ακόμη και οι ταινίες Fast and Furious έχουν υιοθετήσει το ίδιο στυλ. Πόσες συγκρούσεις μπορεί κανείς να δει;” πρόσθεσε.

Στην κριτική του Όλιβερ Στόουν το “John Wick”

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Όλιβερ Στόουν εξέφρασε κριτική και για τις ταινίες της σειράς “John Wick”. “Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης προς Λονδίνο, είδα το ‘John Wick’ και απλά αποκοιμήθηκα 778 φορές. Ξυπνούσα μόνο για να βλέπω να σκοτώνει ανθρώπους. Ήταν σαν να είχε εκφυλιστεί ο κόσμος σε κάτι άτοπο” ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ