Ο Κατρίνης εκφράζει τον στόχο της δεύτερης θέσης για το ΠΑΣΟΚ και τη δυναμική ανόδου του

Ο Κατρίνης εκφράζει τον στόχο της δεύτερης θέσης για το ΠΑΣΟΚ και τη δυναμική ανόδου του

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, περιέγραψε τον στόχο του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών. Στοχεύοντας στη δεύτερη θέση και σε μια σημαντική αύξηση των ποσοστών του, το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να επιβεβαιώσει τη δυναμική ανόδου του, προκειμένου να αποτελέσει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στις επόμενες εθνικές εκλογές κατά τους λόγους του κ. Κατρίνη μιλώντας στην ERT News.

Ο κ. Κατρίνης πρόσθεσε ότι ο κόσμος ξαναστρέφεται στο ΠΑΣΟΚ παρά τις διαφοροποιήσεις του παρελθόντος, λόγω της προοπτικής του και της ουσιαστικής αντιπολίτευσης που προσφέρει έναντι της κυβέρνησης, με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις. Αναφορικά με το δημογραφικό πρόβλημα, υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, όπως την καθολική πρόσβαση σε δημόσιους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και κίνητρα για τις μητέρες που κάνουν τρίτο παιδί.

Δημογραφικό πρόβλημα

Σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα, επεσήμανε πως η Ελλάδα γηράσκει, υποστηρίζοντας ότι οι πολιτικές και οι πόροι πρέπει να στοχεύουν στη στήριξη των νέων ζευγαριών. Αναφέρθηκε επίσης στην αποτυχία των προηγούμενων προσπαθειών της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα και υπογράμμισε την ανάγκη για ουσιαστική στήριξη των οικογενειών.

Η δήλωση του κ. Κατρίνη αφορά επίσης τη δημιουργία διακομματικής επιτροπής για το δημογραφικό πρόβλημα, τα αποτελέσματα της οποίας παρέμειναν κυρίως στη θεωρία. Δήλωσε επίσης ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης ήταν ανεπαρκείς και έκαναν λόγο για έλλειψη στήριξης από το οικογενειακό περιβάλλον στα αστικά κέντρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ