Ατύχημα στο Κουβέιτ: Οδηγός εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε στη θάλασσα

Ατύχημα στο Κουβέιτ: Οδηγός εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε στη θάλασσα

Ένας άνδρας από το Κουβέιτ αποφεύγει θανάσιμο ατύχημα όταν το αυτοκίνητό του αναποδογυρίζει, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί έξω και να πέσει στη θάλασσα.

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στο Κουβέιτ είχε μεγάλη τύχη μετά από το ατύχημα που είχε στην παραλία. Το όχημα πραγματοποιούσε τούμπες στην άμμο και ο άνδρας εκτινάχθηκε στα νερά δίπλα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό του. Ευτυχώς, μετά από μια τρομακτική πτώση, ο οδηγός κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, βοηθούμενος από περαστικούς.

Το ατύχημα συνέβη στην παραλία Αμπού Χασανίγια, κοντά στην πόλη του Κουβέιτ. Η πυροσβεστική ανέσυρε αργότερα το όχημα που καταλήφθηκε από τις Αρχές. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα ασκηθούν κατηγορίες εναντίον του 34χρονου οδηγού για επικίνδυνη οδήγηση διότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ακόμα ένα θαύμα: Μητέρα και παιδί σώζονται

Σε άλλο περιστατικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στη Βρετανία, μια μητέρα και το παιδί της αποφεύγουν παρανοϊκά ένα αυτοκίνητο που τους πλησιάζει στο πεζοδρόμιο. Με ένα γρήγορο κίνημα, η μητέρα προλαβαίνει να πάρει το παιδί της μακριά από τον κίνδυνο, καθώς το αυτοκίνητο ανατρέπεται. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι ενοίκοιοι βγαίνουν από το περιστατικό ατύχημαία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ