Ψήφος μέσω αλληλογραφίας: Ο Θεοδωρικάκος ταξιδεύει στον Καναδά

Ψήφος μέσω αλληλογραφίας: Ο Θεοδωρικάκος ταξιδεύει στον Καναδά

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές ως μέρος της προσπάθειας ενίσχυσης της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής έναντι του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς. Στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά, επεσήμανε τη σημασία της ενότητας του ελληνισμού παγκοσμίως και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα βρεθεί στον Καναδά, καλεσμένος των Ελλήνων ομογενών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος προειδοποίησε για τους κινδύνους της αποχής, της ακροδεξιάς και του λαϊκισμού, καθώς επισήμανε τη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές μέσω αλληλογραφίας, η οποία προσφέρει δυνατότητα συμμετοχής χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Επιπλέον, ανέφερε πως έχει προγραμματίσει 7 συγκεντρώσεις στον Καναδά με σκοπό να κινητοποιήσει τους Έλληνες ομογενείς για τις ευρωεκλογές και να επιδιώξουν το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης με την ψήφο τους.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επίσης επεσήμανε την ανάγκη ενότητας του ελληνισμού και την αντιμετώπιση του προβλήματος του δημογραφικού, υπογραμμίζοντας τη σημασία της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα. Ο κ. Θεοδωρικάκος έκλεισε το σκεπτικό του επισημαίνοντας τη συνεχή ανάγκη προστασίας των συνόρων απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ