Νίκος Γκάλης στο Σικάγο: Αναγνωρίστηκε από τους Έλληνες συμπατριώτες του

Νίκος Γκάλης στο Σικάγο: Αναγνωρίστηκε από τους Έλληνες συμπατριώτες του

Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε από τους Έλληνες συμπατριώτες του στο Σικάγο. Κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας βρέθηκε στην πόλη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στις ΗΠΑ, ο Γκάλης μετέβη στην Ελλάδα το 1979 με στόχο να αλλάξει την πορεία του στο μπάσκετ και ταλαιπωρήθηκε από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο, το οποίο τον επέλεξε για να τιμηθεί για τη συνεισφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Κατά την παρουσία του στις ΗΠΑ, συναντήθηκε επίσης με τον διάσημο παίκτη των Σικάγο Μπουλς, Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος μεταξύ άλλων, συνέπαιξε με τους Τζόρνταν και Πίπεν και επικράτησαν στο παγκόσμιο μπάσκετ τη δεκαετία του ’90.

“Ήταν χαρά μου να συμμετέχω στις εκδηλώσεις μαζί με τους Έλληνες μας στο Σικάγο, χάρη στην πρόσκληση του Γενικού Προξένου κ. Κουμπαράκη ως τιμώμενο πρόσωπο. Γιορτάσαμε μαζί την Εθνική Μας Εορτή της 25ης Μαρτίου και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω σημαντικά μέλη της ελληνικής κοινότητας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τη ζεστή υποδοχή σας. Ας είμαστε όλοι υπερήφανοι ως Έλληνες. Εις το επανιδείν!” ανέφερε στο Instagram ο Γκάλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ